Fredagsmys på Solkusten

Vi har haft en helt fantastisk dag uppe i bergen idag. Vi tog bilarna upp till Sierra Nueva och den lilla byn Istan. Det var så pittoreskt och pyttelitet att de till och med hade specialbilar för att kunna åka på de smala gatorna inne i stan.
Nu ska mammorna i gänget dra ner på stan för födelsedagspresentsshopping, lite timealonehäng och snickesnack. Gräbsen antingen sover eller hänger på terasserna. Det är fredagsmys på Costa del Sol!


Bästa kompisar som gärna hänger i baren på Aloha Hill Club.


Min älskade Sixten.


I morgon firar vi att den här lilla killen fyller 3 år, sen flyger vi upp mot Sverige igen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer