Poolhäng på olika sätt, filmade övningar

I morse körde Marlene och jag en svettig powerwalk upp mot bergen medan gräbsen och männen hängde vid poolen på Aloha Hill. Utsikten är helt fantastisk och träningsinspirationen superhög här. Jag drömde till och med i natt att jag sprang ett marathon. I och för sig genom en rundbana på barnens förskola med barnens pedagoger som vägvisare (hjälp mig tolka den drömmen tack!).
När Marlene och jag kom tillbaka till poolen körde vi ett 12-minutersblock med styrka för bålen. 20 sekunder per övning, 10 sekunder vila mellan varje övning, 6 varv.
Övning 1: Benlyft i sidoplanka vänster sida
Övning 2: Magliggande bensplit
Övning 3: Benlyft i sidoplanka höger sida
Övning 4: Båten med rundan rygg och enarmsöppning

Sedan blev det poolhäng på ett annat mer passivt sätt om man säger så.

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer