Fredagsmys vid havet

Sixten opererades igår, en “rutinoperation” men ändå omtumlande för mig. Nu ska han ta det lugnt några dagar och inte hoppa och studsa. Eftersom vi vuxna ändå skulle vara lediga med honom idag så tog vi ledigt för Baxter också och åkte ut till landet i Roslagen. Hans var här för några veckor sedan och lämnade lite grejer inför säsongen men idag gjorde vi stora officiella öppningen av huset.
Sixten har dock både feber och är väldigt trött så hittills har han och jag bara legat under en filt på soffan. Havet får vi inspektera en annan dag!
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer