Löparevent med XXL och Röhnisch

I samarbete med Röhnisch
Igår bjöd Röhnisch och XXL Sport in till träningspass och mingel där jag var coach. Det är första gången som jag jobbar tillsammans med XXL (Röhnisch har jag jobbat med i 5 år) så det känns jättekul med en ny partner!
Vi möttes klockan 9 på Hamngatan mitt i city där XXL ligger och startade träningspasset därifrån. Vi ställde ju om från vintertid under natten men det var kanske bara jag som kände av det… 😉
Mitt uppdrag var att bjuda på ett löppass med några nyttiga styrke- och teknikövningar. Jag älskar ju själv såna pass så jag njöt!
Så här la jag upp passet:
Jogging 10 min (ALLTID 10 min innan och efter intervaller)
Ett par minuter vila
Löpteknik 6 min med fokus på att driva runt foten med hjälp av höften och inte knäleden
Intervaller: 5 block med 80 sekunder löpning, 30 sekunder vila, 20 sekunder snabbare löpning, 60 sekunder vila
Löpstyrka: klockhopp. Det är en enbensövning där man hoppar ett helt varv runt en urtavla, siffra för siffra. Fokus är att träna på att hamna led i linje med fotled, knäled och höft i linje utan att vobbla.
Jogging 10 min
Vi var cirka 60 personer allt om som allt, ett riktigt duktigt löpargäng med fin teknik och bra driv. Kul med mycket engagemang!
 

Den nya fantastiskt fina kollektionen från Röhnisch hittar du hos Röhnisch och hos utvalda återförsäljare, tex på XXL.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer