Fredagsträning & Skrattjakten

Hans och jag fick till ett träningspass tillsammans innan storebror hämtades på fritids och gräbsen på förskolan. De gånger vi kan träna tillsammans är i princip de enda gångerna vi inte är mamma och pappa tillsammans. Under träningen är vi bara oss själva och vi säger inte ett ord om barnen till varandra utan fokuserar på träningen. När vi har barnvakt och kan gå iväg och äta tex så pratar vi ändå om barnen eller när de sover så är jag alltid på spänn att någon ska vakna. För Hans och mig är våra gemensamma träningspass några gånger per månad så viktiga för vår relation och känslan av att vara partner till varandra och inte förälder till någon annan. Det kanske bara är jag som känner att vardagen är så intensiv och att barnen tar den mesta energin att det är en utmaning att få tid och ork till att vårda parrelationen?
Jag är i alla fall aldrig så stark som när jag tränar tillsammans med Hans och känslan efteråt är oslagbar.


Vi hann äta en sen lunch på vår favorit Erssons i Sickla efter träningen. Sickla Köpkvarter kör Skrattjakten en månad med skrattzoner och en tävling där man ska gissa en person utifrån ledtrådar. Kanske något att testa i helgen med familjen?


Nu har vi haft en eftermiddag i soffan allihopa framför en tecknad film, Bilar såklart. Hans ska iväg och köpa ingredienser för enchilladas med kyckling till middagen.
Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer