Glass, Hollywoodfruar och föreläsningar

Dagens blogginlägg skrivs från sängen med både glass och Hollywoodfruar framför mig. Hans har åkt på en minisemester tillsammans med barnen och jag ska passa på att njuta av ett par dagar med fullt fokus på mig själv och mina projekt. Sen jag fick barn så handlar vardagen oftast om att dela upp dagen mellan att jobba och ta hand om barnen och jag själv hamnar längre ner på priolistan. Att få två dagar som handlar om jobb och mig själv i kombo istället känns jättelyxigt. Tänk två nätter i lägenheten helt ensam istället för att ha fyra andra att ta hänsyn till. Glass och Hollywoodfruar var det första som åkte fram som sagt, när jag själv får välja. 🙂
Tidigare ikväll har jag hängt på en stor båt vid Galärvarvet och firat min bästa kompis Karin som fyller år. Karin är exakt ett år yngre än jag så när hon fyller 28 så vet jag att min 29-årsdag närmar sig. Snart är jag 30… Imorgon ska jag i alla fall bjuda Karin på hotellfrukost för att fira henne lite extra. Det ska bli jättemysigt!
Förutom att hänga på Rosa Skrot med mina PT-kunder jobbar jag just nu mycket med att träffa företagsledningar och personal och HR-chefer för att för att planera för olika skräddarsydda föreläsningar och friskvårdssatsningar jag genomför. Det är så spännande och roligt att jobba med företag som vill satsa på sina anställda och där jag får vara med och hjälpa till. Att vara PT innebär ju att jag på individnivå kan jobba med beteendeförändringar men det är grymt att få använda mig av så stora och breda kanaler som TV och föreläsningar!


Dagens Mamma och PT


Grattis Karin!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer