God morgon!

Klockan är 1030 och sjusovarsixten har inte vaknat än. Han har vaknat lite oftare i natt och en gång väckte han mig genom att sitta och klappa mig i ansiktet. Hur han kom upp till sittandes är en gåta…
För första gången på evigheter ska jag äta min gröt ensam och få läsa DN utan att små nyfikna fingrar ska riva sönder sidorna.
Idag ska vi till Sats Odenplan för träning, jag har världens träningsvärk i överkroppen sedan igår kväll så det blir nog löpning och ben idag. En längre promenad på det så har nog ännu en dag gått.
Ikväll kommer förhoppningsvis Karin på besök: trevligt!
Jag lämnade Sixten sovandes igår kväll och kors i taket sov han fortfarande när jag kom hem så för första gången på flera månader satt bara Hans och jag uppe mitt i natten och åt ostkaka. Vi pratade massa och mös. Det var underbart! Mer sånt åt folket!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer