God morgon!

Jag somnade rekordtidigt igår, samtidigt som Sixten vid 20.30… Det var så skönt! Tyvärr var natten rätt knepig då Sixten var klarvaken vid flera tillfällen från 03 och framåt. Vi ignorerar honom och stoppar in vällingflaskan för att få tyst på honom. Det funkar i 20 minuter sedan vaknar han igen. Vi gick upp vid 07 och nu ligger vi i sängen igen och smälter gröten i magen.
Idag ska vi få besök hem; fyra GIH-tjejer som fick sina söner samtidigt som jag. Världens bebisboom! Vi ska fika och killarna ska leka med varandra. Det ska bli kul att se hur mycket de har växt sedan senast.
Hans är bortrest så Sickan och jag ska sova ensamma i natt. Det ska nog gå bra, fast jag saknar ju honom bara han är borta en timme och nu ses vi inte förrän i morgon kväll. 🙁

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer