Erson och Ica Kvantum

Efter lunchen tog jag mig en välbehövlig dusch, jag hade rejäl vätskebrist då fingertopparna blev sådär badkarsskrynkliga efter bara någon minut i duschen.

Dagens Sixten använder sina Dieseljeans för första gången sedan en månad tillbaka. De satt perfekt!


Vi åkte till Sickla så hans kunde träna. Istället för att jag skulle gå ensam i gallerian ringde jag mamma och frågade om hon ville fika med oss. Det slutade med att Agnes, Henric, mamma, Sickan och jag åt en kombinerad lunch/fika tillsammans på Ersons. Jag tog deras skogsbärstårta…
Sedan gick Sixten och jag in på Ica och handlade. För första gången fick han sitta i deras bebissäte på kundvagnen. Det var skoj att titta upp i taket!

Sickan spanar in lysrören


Jag köpte bland annat fina scampi som vi ska äta tillsammans med en sffranssås och färsk pasta ikväll. Sixten har börjat bli tröttare lite tidigare på kvällarna de senaste dagarna så vi kanske får äta middag utan honom ikväll… 🙂

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer