God morgon!

Igår kväll körde vi ett koncept som kan börja liknas vid en tradition när vi är i Göteborg och bor på Avalon; vi köper färska räkor i saluhallen, nybakat bröd och färskost. Lite cocacola zero på det och kvällen är gjord! Till efterrätt åt vi ostkaka och färska bär.
Hemma kollar vi extremt sällan på TV. Vi har så mycket projekt för oss att när vi väl är hemma så vill vi bara prata med varandra. Om vi vill se någon serie kollar vi från hårddisken eller nätet. Men igår kväll var vi så trötta så TV:n åkte på och så såg vi SOS Gute, Batman, Vänner och Scrubs. Trevligt !
I morse vaknade jag när Hans gick upp men somnade om direkt. Jag är inte van att behöva sätta väckarklocka på morgnarna. Sixten vaknar nämligen alltid prick nio! Då ligger han och jollrar och skrattar. Det händer även att jag vaknar av han ligger och slickar mig i armhålan… Men inte imorse inte. Vi vaknade tio och hade försovit oss till frukosten! Jag antar att han hade dåligt samvete över natten till igår och ville gottgöra mig…
Vi fick frukost i alla fall och hann äta i lugn och ro innan lunchgästerna kom. Nu softar vi på hotellrummet fram till tolv då vi ska till Sats. Idag ska det trimmas lår och rumpa. Håller foten blir det intervaller på löpbandet också.
En lunch och en vända på stan på det och sedan kan helgen börja! Vårt tåg går vid 18 ikväll, det ska bli skönt att komma hem igen. På måndag ska jag börja packa ner så smått. Eftersom vi bara har bott i lägenheten i fyra månader har vi inte hunnit samla på oss massa skit. Skönt!
Nu ska jag packa alla kläder och gå bort till gymmet. Hoppas ni har en trevlig fredag!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer