I mitt eget sällskap

Jag har alltid haft svårt för att vara ensam. Om jag inte har tränat. Jag tränar ofta som bäst ensam även om det är mycket roligare och större chans att träningen blir av när man har en träningsdejt.
De perioder jag har bott själv har TV:n stått på all vaken tid.
Nu är det andra tider minsann! Jag njuter av att sitta på ett café helt ensam med Sixten sovandes i vagnen. En hel eftermiddag hemma på soffan kunde ge mig krupp men nu är det helt underbart!
Så alla mina vänner runtom i Stockholm och resten av landet: jag har inte glömt bort er. Jag bara njuter av mitt eget sällskap en tid framöver, det är bra för mig.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer