God morgon måndag!

Idag vaknade vi utvilade alla fyra för första gången på evigheter, jag hade glömt hur det känns. Underbart!
Idag ska Sixten till förskolan för första gången sedan en vecka tillbaka. Förra torsdagen var senaste dagen han var där. I morse vaknade han så sent som 0645 så förhoppningsvis är han lite piggare vid 09 när jag lämnar honom än när han vaknar vid 05.
Baxter hostar en del men är jätteglad annars så det går ingen nöd på honom.
Föresten, ser ni något nytt på bilderna? Just det, trimmern har varit framme igen. På båda två! Sixtens hår växer så fort och lägger sig som en matta så fort jag inte har vax i och jag tycker att han passar så bra i snagg med sina stora ögon, långa ögonfransar och mörka bryn. Baxter hade allt hår från min mage kvar, med obligatorisk fläck i nacken och munkkransen i nacken. Inte så snyggt. Dessutom hade han lite skorv kvar som jag inte ville pilla på när håret var i vägen. Så wroooom!
Två stycken rakade gräbs, så snygga!!!
Sixtens fröknar på förskolan kommer få chocken när de tar av honom mössan. Måste nog förvarna. 🙂
Jag har den här periodens sista SatsBabypass idag. Nästa vecka är det ny koreografi som jag ska träna in. Ska handla lite i Sickla när jag ändå är där; blöjor, gröt till Baxter, välling till densamme och så ett besök på Apoteket; Alvedon och ansiktsprodukter. Jag använder Cliniderm just nu.
Ikväll har Hans och jag en dejt på tu man hand. Mormor kommer hit när barnen förhoppningsvis har somnat och då har Hans och jag bokat bord på en restaurang på Odenplan. Vi har inte varit på date ensamma sedan innan Baxter föddes. Sista veckan i september tror jag bestämt. Spännande! Alltid pirr i magen inför honom.


Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer