Gran Canaria dag 1 med bilder

Dagens Sixten har samma skjorta som igår kväll(!) och tunna linnebyxor som jag hade när jag var liten


Sixten gör entré på Playa del Ingles!


Lofsan och Sixten blickar ut över havet


Sixtens tält förbeställde jag till flyget


Härinne har vi det mysigt!


Sixten ska ta sig sitt första dopp i Atlanten!


Åh vad läskigt!!!


Hopp ner i vattnet!


En pizza smakar gott på väg hem från stranden! Sixtens solhatt är från Petite bateau.

Relaterade inlägg:

Nedräkning till Sunwing Resort Makadi Beach

Vinterns första snöblandat regndag framkallar en nästan manisk nedräkning till vår kommande semester till Egypten. Om 10 dagar ligger vi vid poolen, äter glass och njuter av värmen! Sunwing Makadi Beach är ett nyöppnat hotell med stort vattenland och all inclusivekoncept som ingår för alla gäster. Vi har bott på ett riktigt all inclusivehotell en […]

Läs mer

Upper East Side Shopping och Mexikansk middag

Här är ett blogginlägg med några bilder på vad som hände igår. Efter att ha sprungit vårt löppass längs Hudson River så åt vi frukost på Dinern på hörnet.  Jag åt pannkakor, omelett och yoghurt. Vi brukar alltid beställa in ett par rätter och dela på. Några timmar senare mötte jag upp Hans som varit […]

Läs mer

Framme i New York

God morgon från Manhattan! 🙂 Klockan är strax efter 06 här hos oss, 5 timmar efter er när det är vintertid i Sverige. Vi har precis vaknat efter 8 timmar sömna. Jag har sovit lite oroligt som jag ofta gör när jag sover på en ny plats. Vi landade före beräknad ankomst i går eftermiddag, […]

Läs mer