Grattis PT-Fia!

Min blivande Rosa Skrot-kollega PT-Fia tog hem vinsten i kategorien Årets träningsblogg på Finest Awards. Jag unnar verkligen henne det, Fia har haft ett tufft år och behöver all pepp hon kan få!
Annars var den första delen (Hans, Anna och jag tackade för oss direkt efter träningsbloggskategorin) av Finest Awards helt katastrofal. Utan att gå in på detaljer så var det bara coola Sanna Bråding som höll ihop arrangemanget.
Hans och jag tog en taxi till Söder och delade en pizza istället för att behöva leta efter skämskudden på Café Opera. Bra beslut! Gräbsen sover så fint sedan flera timmar tillbaka och nu ska Hans och jag fortsätta kvällen med Modern Family på Netflix och lite glass i sängen. En alldeles lagom balans mellan kändismingel och mysbyxerace på samma kväll. 🙂


Två fina och så inspirerande träningsbloggare finns i Anna och Terese, två av Sveriges största träningsbloggare. Förebilder för väldigt många människor!


Grattis PT-Fia!


Bästa delen av kvällen…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer