Gymma och filma

Agnes och jag körde samma styrkepass som Hans och jag gjorde i torsdags. Jag kör i princip bara överkropp fram till förlossningen då jag lätt spänner magen i benmaskinerna. Då ökar buktrycket och syret till livmodern minskar. Mitt mål är 3 styrkepass per vecka fram till förlossniningen. Då har jag gjort det jag har kunnat för att vara i tillräcklig form till själva deliverymoment. Jag har förstått att det är väldigt fysiskt krävande så det är väl lika bra att göra så gott man kan så länge man kan.
Träffade en kollega på gymmet jag inte sett på två år. Vi gick PT-utbildningen på SAFE tillsammans och vi trivdes riktigt bra ihop. (Hoppas det var ömsesidigt.) Hon är också gravid nu och har BF den sista juli. Bara några dagar efter mig med andra ord. Det blir spännande att se vem som hinner först!
Lunchen med Yvette idag var så himla mysig. Det är så roligt med henne för hon har så mycket på gång i sitt liv just nu. Jag känner mig ganska okomplicerad just nu med en ganska utstakad bana i livet framför mig. Annars är det alltid nya saker och utmaningar i mitt liv. Så att få ta del av hennes projekt och relationer var så kul!
Tack Yvette!
Henric kom hit ikväll och kollade på film med Agnes och mig. Vi såg Burn after reading. Jag har sett den på bio en gång, Hans två. Den är så jävla cool. Helt twistad. Jag älskar sådana filmer. Och skådespelarna är helt grymma. Den är så sevärd!
Nu ska jag ägna en timme eller två åt att läsa bloggar sen kanske magen slutar sammandra sig så att jag kan sova. Varje kväll-Samma procedur.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer