Sveriges bästa cykelinstruktör!

Jag älskar Yvettes cykelpass. Musiken, intervallerna, peppingen, allt! Nu klockan fyra ska hon köra och jag längtar SÅ MYCKET till hösten då jag kan börja konditionsträna igen! Jag har redan kastat ett öga på höstschemat, det blir en bra höst med bra pass och instruktörer.
Som gruppträningsschemat ser ut just nu kommer prio vara:
Måndagar 11.00 SatsBaby alternativt 06.45 Cykel
Fredagar 06.45 Cykel
Söndagar 16.00 Cykel
Utöver det kommer jag att köra styrka 3 pass per vecka och börja med löpningen successivt allteftersom.
Detta bygger ju på att jag får en självständig bebis som klarar sig med sin pappa, utan mig. Det blir spännande att se hur det kommer att funka.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer