Hälsocamp Holmön

Det blir långa dagar här på Hälsocamp på Holmön men oj vad roligt det är!
Det är världens bästa gäng som är med på Hälsocampet i år. Det är så viktigt med gruppdynamiken och att det blir bra harmoni i en grupp när det är så intensivt och tajt under en hel vecka. Vi bor på en ö, det gör inte att lämna ön, det finns ingenting att göra än att träna, vila och umgås. Vi kör två träningspass per dag, morgonpromenad och en föreläsning varje kväll plus varsin timme personlig träning eller konsultation. Jag är här i tre dagar för att föreläsa om Målformulering och Bli din egen PT samt köra två pass; Boxning och Core. Utöver det har jag konsultationer med fokus på Målformulering och konkretisering samt Kostanalys. Det är så extremt inspirerande och motiverande att träffa människor som valt att satsa på sig själva och sin hälsa genom att åka iväg på detta sätt och bo på en ö en vecka. Vi kör en ny resa i augusti till Kullängen utanför Stockholm, det vore roligt att träffa fler av er läsare då. Här på Holmön finns en tjej som åkte hit efter mitt tips om Hälsocamp i min blogg, jag ska fråga om hon vill gästblogga om hennes upplevelse av veckan.


Vår kock Jimmy lagar fantastisk mat varje dag; ikväll åt vi parmalindad kyckling med ugnsbakade rotfrukter.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer