Hälsocamp Kullängen

Den andra dagen för mig (tredje för gästerna) här på Hälsocamp Kullängen innebär PT/Coachingsamtal och ett boxpass. Regnet vräkte ner men det blev uppehåll precis när vi skulle starta, flyt!
Vi ska strax äta lunch, vi har en grym kock i Jimmy som jobbar med alla Hälsocamp som vi kör. Han gör helt fantastisk mat och serverar den som konstverk. Så inspirerande!
Gårdagens Bellmanstafett känns bra dagen efter. Jag pressade mig verkligen till gränsen, hade det inte varit en lagtävling hade jag gått efter 2,5 kilometer eftersom jag var så trött. Nu visste jag att hela laget väntade på mig, jag ledde första 2 kilometerna till och med men växlade över som trea till slut, helt slut. Min tid på min klocka var 21.45, i resultatlistan 22.04 så jag är verkligen nöjd. Men om jag ska klara Tjejmilen under 45 min på lördag får jag nog lägga i en mental extraväxel.


Hanna som sprang i mitt andra lag fotade mig vid 4.2 kilometer.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer