Häng i Humlan

I fredags tillbringade vi flera timmar i parkleken tillsammans med Sixtens kompisar och deras mammor. Vi hade riktig tur med vädret och kunde till och med sitta i bara linne i solen, glassigt! Jag hade stekt pannkakor till barnen, populärt hos alla utom hos Malte såklart som rådissade och så tog jag med en påse bullar från frysen för att köpa mina mammakompisars kärlek…
Sixten var inte alls lika klängig vid staketet som tidigare även om han flera gånger försöker få staketet att flytta på sig genom att backa mot det…

Sixten försöker flytta staketet så att han kan komma vidare...


Men åååååh!!!!


Lunchdags


Grabbarna snackar


Sötkorv!


I alla fall, då sa jag....


Malte!


Lykka och Ella äter lunch


Lykka och Sixten i lekstugan


Det börjar likna kärlek, banne mig


Vackra Ida och Lykka


Fina tavlor på väggen


Lykka


Fina Malte


Lykka busar

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer