Happy friday!

Jag stjäl min favoritbloggare Hannas uttryck till rubriken ikväll, den passar klockrent!
Sedan Hans kom hem från gymmet på eftermiddagen så har vi haft en stund att hinna prata om veckan som gått, vi har verkligen gått i skift här hemma, och så placerade jag honom i soffan och körde en demonstration av nya vagnen. Chariot har ju så många fiffiga funktioner och jag har fördjupat mig i hur man byter hjul, hur bromsen fungerar, vilka skydd man ska ha över taket och när. Allt är så grymt uttänkt och designat. I morgon bitti ska vi pumpa däcken och sedan inviger vi den på ett löppass, couldn’t be happier!
Nu är jag på väg på det spännande mötet angående ett nytt projekt jag förhoppningsvis ska vara med i. Kanske någon av er också vill hänga på? Skvallrar mer senare… Det vankas middag på Vapiano och jag ska äta en pizza med stark korv på tror jag.
Happy friday!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer