Variera din coreträning

Många av er efterlyser varianter på plankan som är svårare än att bara stå. Genom att flytta upp tårna på en bänk eller pall blir övningen tyngre, stå gärna på händerna samtidigt. Kombinera gärna det statiska momentet med något dynamiskt, till exempel armhävningar och olika typer av benrörelser. Ni ser i klippet hur jag alternerar armhävningarna med tådopp på varannan sida. Avslutningsvis kör jag en planka där jag klättrar från armbåge till händerna. När jag inte orkar suga in naveln längre och dra in svansen mellan benen bryter jag övningen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer