Happy friday!

Yes yes fredag! I love! Bästa känslan på veckan!
Jag ska cykla till Kungsholmen nu för ett möte på Vings huvudkontor. Jag är Vings bloggambassadör vilket innebär att jag hjälper Ving och deras kunder i sociala medier. Vi får bo på Vings hotell runt om i världen och recensera dem också. Så himla kul!
Jag glömde barnens blöta och smutsiga skalkläder i en påse på förskolan igår. Jag hoppas de hinner torka innan de går ut på gården. Igår var de på utflykt till Drakensbergsparken i spöregnet och kläderna såg förskräckliga ut. Tur att vi har bra grejer från Isbjörn som tål att tvättas och torkas ofta utan att tappa stinget. Ingen galon i det här hemmet!
Om några timmar firar vi helgen med en tävling här i bloggen. En tävling som kommer smaka gott!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer