Torsdag i mitt hjärta

Äntligen är det snart fredag. Jag tycker att måndag till torsdag går så extremt snabbt. Sen kommer fredagen som Guds gåva och och helgen som ett körsbär på tårtan. 🙂
Den här helgen ska jag träna två pass, jag ska hänga på låset när Minisats öppnar. Sen ska jag få massage av bästa Louise också. Utöver det är den här helgen ganska öppen. Det behövs efter en väldigt intensiv månad. Hans och jag ska ut och äta på lördag kväll och gå på bio och se Hypnotisören på lördag kväll. Jag älskade båda Keplers böcker så jag ser verkligen fram emot filmerna.
Imorgon har jag några riktigt kul möten inbokade, den traditionella fredagslunchdate med Hans och lite PT-jobb på gymmet. På kvällen har vi personalmöte på Sats också. Sen tar vi helg på riktigt!
Jag har haft en riktigt kul och utmanande dag; ett inhopp på Rix FM, grymma PT-kunder och en ansiktsbehandling med kemisk peeling har bland annat varit mina projekt.


Kristin Kaspersen och Titti Schultz tävlade i “Bäst fysik just nu!”


Och jag korade vinnaren!


Haha, Kristin fick huka sig lite…


Världens gulligaste lilla Märta hade en dålig dag och ville inte leka på Minisats medan mamma tränade. Mamma Jenny och jag fick avsluta PTpasset på bästa sätt. Märta älskade att göra knäböj med sin mamma och Jenny var glad över att Märta inte väger så mycket än. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer