Happy friday!

Nu tar jag officiellt helg efter en grym dag uppe i Piteå. Jag har hängt med så inspirerande och motiverade människor hela dagen att jag känner mig helt uppfylld. De senaste timmarna har vi jobbat praktiskt med träning och graviditet och alla tjejerna gjorde ett riktigt bra jobb. Är du gravid eller mamma till bebis och bor i Piteå ska du söka dig Öjebyns träningshall. Där kommer du att få skonsam och anpassad träning till graviditet ledd av proffsiga instruktörer. Jag kan nog utlova övningar med både kettlebells, snakerope, bosuboll och pilatesboll. Mina favoriter! 🙂
Nu sitter jag och väntar på taxin som ska köra mig mot flygplatsen. Jag är hemma på Mariatorget vid 20 ikväll så det blir en lång dag hemifrån men jag ska försöka blunda lite på flyget trots att det finns wifi ombord. 😉

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer