Happy friday mamas!

Fetpepp på den här dagen trots regnet säger jag!
Jag har bestämt att jag ska hålla mina fredagar fria från PT och vanligt jobb för att kunna fokusera på mig själv, barnen, hemmet och bloggen. Efter två såna fredagar är jag så övertygad om att det är rätt prioriterat.
Idag lämnade jag barnen på förskolan vid 09 och gick sen hem för att äta frukost i lugn och ro. Stockholm Stad är väldigt generösa med förskola så vi får ha barnen på förskola utan att vi har ett jobb att gå till. Tack för det! Sedan var jag på Svenska Hudvårdskliniken på Mariatorget och fick en ansiktsbehandling av duktiga Sofia, underverk för min hy som direkt reagerar på stress.
Nästa punkt på agendan på “min” fredag var ett möte med Merrell där vi tittade på säsongens nyheter, bland annat en vintermodell av deras barfotasko. Jag har hittills bara sprungit på löpband och i sporthall med mina paceglove men i höst ska jag vänja in benen med barfotaskor utomhus. Spännande!
Hans och jag möttes upp för en lunchdate, på grym rekommendation på koreanska Arirang på Luntmakargatan. Det var bland det godaste jag ätit från det asiatiska köket. Rekommenderas varmt!
Efter ett par timmars skrivjobb uppe på Hans kontor så hämtade jag barnen på förskolan och vi gick hem genom regnet. Hans hämtar Tom ute på skolan i Nacka och ska handla på vägen hem. Det vankas lasagne i det Renmanska Palatset!
Jag hoppas ni har haft en lika bra fredag som jag, det förtjänar vi!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer