Heldag i Skanör

Igår morse packade vi in alla barn och vagn i bilen och åkte ut till Skanör, ett litet paradis söder om Malmö. Eftersom vi vaknade (blev väckta) tidigt var vi också första bil att parkera i hamnen. Vilken skillnad några timmar senare när vi kom tillbaka och hela hamnen var packad.
Vi tog en promenad med komatningspaus och fotbollsmatcher dåodå längs med havet och de vackra badhytterna. Sixten älskar havet och de stora ytorna att springa på. Jag med.
Vi svängde av upp mot det lilla samhället och letade oss till Aldos för lunch. God sallad och fantastiskt glass serveras på den italienska innergården, helt barnsäkrad till min glädje. Det är sällan vi kan äta på restaurang när Sixten är vaken. Aldrig faktiskt. Fast med små minipizzor, egengjord glass och innergård med grind är de perfekta förutsättningarna för att både Sickan och jag ska kunna njuta av lugnet en stund.
Vi saknade Ellen men nästa gång blir det en Sickan+Ellendejt! 🙂
På väg mot Falsterbo somnade båda gräbsen så vi vände och åkte tillbaka till hamnen. Ut med filten och så sola pannan en stund innan Backan gjorde comeback.
Kvällen blev lite märklig eftersom Sixten vägrade somna. 22.30 hann klockan bli innan vi båda sov med ansiktena tätt intill. Innan dess bjöd Hans på lax, räkor och romsås med en caprese. Vi köpte med oss direkt från Rökeriet i Skanör och det var superfärskt och smakade så bra.
Nu är Skanör min nya sommarfavorit!

Sixtens trogna följeslagare; bollen!


Dagens Mamma


Duåja mamma. Duåja…

Kossor äter gräs va?


Skönaste ryggkliarn


Det var så här man gjorde va?


Ja, men du behöver mer än ett grässtrå.


Dagens Pappa


Okej, pappa, jag springer hitåt och så passar du mig!


Passarå!

Det gör inget att du missade målet, pappa. Kom så går vi.

Mina största kärlekar

Jag härmar mamma jag.


Tittut!
Lunch på Aldos

Aldos übercoola bil. Italienreggad såklart.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer