Uteträning i Pildammsparken

Jag älskar att träna utomhus. Året om. De flesta hittar ut nån gång i slutet av maj, början av juni då joggingskorna snörs på och löparspåren fylls av folk.
Vi har haft en heldag på Folkets Park här i Malmö, mer om det i ett annat inlägg, innan middagsfix härhemma svidade vi om till träningskläder och stoppade ner gräbsen i Donkeyn.
Dags att inviga Donkeyn till ett löppass, självklart klarade han biffen. Jag provade både med svängbara och låsta framhjul; hur stabilt som helst. 🙂
Efter löpningen passar det alltid bra att köra några styrkeövningar. Här får ni två superset att göra på lämplig plats.

Om du inte har tillräckligt stark bäckenbotten efter förlossning eller foglossning kan du självklart byta ut hopp mot snabba steg eller ett högt kliv upp.

Tänk på att dra in naveln ordentligt till ryggraden. Ställ fötterna närmare så blir det lättare.
Börja med att köra övningarna två och två, kanske 10-15 av varje men alla fyra övningarna i klippen kan slås ihop så att du gör 10-15 av varje innan du vilar. Upprepa tre varv eller fler om du vill.
För övrigt måste jag säga att jag älskar Skåne! Om jag skulle välja en stad att bo i förutom Stockholm så är det självfallet Malmö. Hans och jag har stått i valet flera gånger men vi har liksom fastnat i Stockholm och city. Vår fantastiska lägenhet, familj och vänner väger såklart tungt men nån gång kanske det känns rätt?!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer