Heldag på playan och västra Skåne

Sex timmar med sol, hav, sand och strandtennis! Till lunch blev det ostkaka och hallon, enkelt och så himla gott. Nu ska vi åka till Simris och käka middag. Tre dagar på raken har vi lyckats pricka in middag/lunch när Sixten sover. Det är ovanligt och väldigt lyxigt för oss.
Imorgon lämnar vi Österlen för ett par dagar på den västra sidan av Skåne. Vi har bokat grymma hotell i Arild och Mölle men kommer även besöka över dagen och åka ut till Hallands väderö tillsammans med min mamma som bor i Torekov hela veckan.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer