Heldag på Rosa Skrot

Idag har jag haft en lång dag i gymmet med PT-kunder från tidig morgon. Kosttillskottsföretaget Holistics hade ett frukostevent där de presenterade nya produkter på Rosa Skrot där jag jobbar så det blev perfekt med en frukostpaus och lite mingel med andra inspirerande träningsbloggare som Terese, Anna och Jenny på förmiddagen. Annars så har det varit fullt ös från 06 i morse fram till nu. Skillnaden mellan att vara anställd och egen företagare är ju framförallt att jag har en del administrativt arbete att göra varje dag. Jag ska försöka lägga upp bra rutiner på det från början. 🙂
Ett tips till er som letar specifika inlägg som jag har skrivit: Googla lofsan och sen det du vill läsa mer om, tex kost, intervaller, mellanmål osv. Jag har bloggat i 3,5 år så väldigt många frågor och inlägg finns att läsa bakåt i tiden.
Annars så kommer det upp en kul övning för er som vill ha inspiration till kombinationsövningar som jag pratade om på TV4 i söndags. Jag filmade Louise tidigare idag på en riktigt avancerad variant.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer