Videoblogg med kombinationsövningar

Det är många som hört av sig och vill ha mer inspiration till så kallade kombinationsövningar. 
Vad är kombinationsövningar?
Övningar där man kombinerar flera rörelser i samma övning.
Varför gör man kombinationsövningar?
Man vill öka intensiteten på träningen, göra träningen jobbigare och mer effektivare. Mer puls ger högre förbränning. Komplexa övningar engagerar bålen i större utsträckning vilket ger gratis magträning.
Bra för vem?
För den som vill ha en bättre hållning, den som behöver stärka upp bålen efter graviditet, den som vill avancera sin träning, den som vill höja sin förbränning, den som vill ha svårare övningar, den som vill träna styrketräning och kondition i samma pass.
Det går att variera övningarna i all oändlighet. Här är två relativt avancerade varianter utöver de tre som jag visade på TV4 Nyhetsmorgon i söndags.

 
[videofyme id=”676410″ width=”500″ height=”320″]

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer