Helg på landet

Jag vinkade hejdå till Hans och barnen redan igår, de har tagit långhelg tillsammans. Sixtens förskola har planeringsdagar onsdag, torsdag och fredag så jag har haft en praktikant med mig på mina två föreläsningar i Röhnisch-butiken. Han är så himla mysig, helt lugn, som vatten. Han älskar att vara ensam barn med mig och vi har så roligt tillsammans.
 
 Så medan jag har jobbat klart hemma i stan; några tidningsintervjuer om mina böcker och fotograferingar till, några PT-klienter och framförallt den stora lanseringen av min nya app till Lofsangruppen har resten av familjen hängt på bryggan ute på Rådmansö. 🙂
 
 Nu sitter i alla fall äntligen jag också på bussen mot Norrtälje där Hans ska hämta mig. Jag älskar att det är så pass nära; 20 minuter med tunnelbana till Danderyd och sen 60 minuter på bussen att jag kan åka till landet efter jobbet!
 
 Jag ser fram emot en väldigt lugn helg, jag ska sova en stund mitt på dagen både på lördag och söndag och så ska vi äta kräftor på lördag kväll. Jag känner mig fortfarande lite sliten i kroppen efter lördagens långa lopp i fjällen och det tillsammans med mycket jobb och framförallt några riktigt svåra projekt som utmanar min hjärna så känns det helt naturligt att inte träna något denna vecka. Jag känner mig inte stressad inför Helsingborg marathon om två veckor utan kommer att ta loppet med mer känsla än prestation tror jag. Om det känns bra i kroppen så kommer jag att försöka springa lite snabbare, annars tar jag en lugn dag och springer för glädjen!
 
 Bara några veckor sedan på Marholmen där vi ofta hänger när vi är ute på landet.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer