Hello There Little Ass

I morse tog jag en paus från min lilla skrivarbubbla jag befinner mig i just nu och körde ett träningspass tillsammans med några tjejer på Rosa Skrot. Tråden på Facebook som vi planerade passet i i förväg döptes snabbt till Knäböjslördag, herregud så mycket knäböj det blev!
 
 Ju noggrannare man är med tekniken desto mer kontakt får man i rumpan. Annars tycker ju många tjejer att de mest blir trötta i framsida lår eller ländrygg. Det är väldigt roligt att köra knäböj tycker jag och nu när jag återhämtar mig från löpningen en månad så öser jag på med massa knäböj och utfall i olika varianter!
 
 Nu har jag galet ont i rumpan kan jag lova. Det känns extra bra när jag just nu tillbringar många timmar i min skrivarsoffa i hemmakontoret!
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer