Hem från Göteborg

Det är en mycket märklig men lyxig helg med ledigt fredag lördag söndag. Det kändes som att många checkade ut tidigt i torsdags också.
 
 Vi är på väg hem från Göteborg nu eftersom jag jobbar på Nyhetsmorgon imorgon bitti. Det känns också lagom med två nätter borta eftersom barnen är hemma med barnvakt. På Nyhetsmorgon imorgon är temat på löparskolan Hjärnan och träning. Jag har med mig en psykolog till studion och tillsammans kommer vi att diskutera hur hjärnan fungerar och reagerar till exempel när man möter en motgång och hur man kan hjälpa den mentala förmågan vid en beteendeförändring kring träning. Elizabeth kommer att möta en stor utmaning i form av Hammarbybacken!
 
 Klockan 0845 är vi i sändning!
 
 


I Göteborg lyste solen i helgen!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer