Hemmadag och julbord på Undici

Efter vår frukosten på Hilton var tanken att vi skulle möta Agnes, mormor och Sixten för att (efter tips från bloggläsare) besöka Skansens julmarknad. Tyvärr hade Sixtens förkylning brutit ut under natten och han var inte alls i skicka för att hänga på Djurgården så vi hämtade honom och åkte hem istället. 🙁 Under dagen blev Sixten allt piggare och glad så det var ingen fara med honom förutom snuva och lite hosta. Skönt att det inte blev värre!
När vi närmade oss kvällen svidade Baxter och jag om till finkläder och promenerade till Östermalm för att äta julbord med tillsammans med mina kollegor på Undici. Det var jättetrevligt och jag är glad att jag gick trots att soffan alltid är lika skön på eftermiddagen. Maten var god och jag lyxade till det med massa knäck och skumtomtar. Baxter var lika nöjd som vanligt så vi stannade ända till 22, helt crazy! 😉
Kvällens Baxter i dräkt från Ralph Lauren. (Han använder tre likadana i olika färger samtidigt; en i storlek 3 mån, 6 mån och 9 mån. Märkligt storleksspann.)

Dagens Mamma i Gstarskjorta och jeans från Tiger.Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer