Hemresan från New York

Sista dagen i New York gick alldeles för fort! Vi åt frukost nere på Röda Flamman, beställde in massa gott som avslutning på en fantastisk resa. Sixten var i toppform och pratade och skrattade med alla runt omkring. Först kom servitrisen med notan men efter en kort stund hämtade hon tillbaka den. Då visade det sig att sällskapet vid bordet bredvid betalat vår nota som tack för att Sixteen (de alla kallar honom för det) “highlighted their day”. Så kan det gå om man har en charmig och social unge. 🙂

Sista frukosten i New York


Efter frukost tog vi en taxi till Apple Store för att hämta Alex och J:s iPad som vi köpte till dem. Flyt att den hann komma innan vi åkte hem!

Dagens hemreseSixten


När vi hade checkat ut och lämnat allt bagage hos conciergen tog vi en sväng ner till Times Square för att äta lite lunch innan taxiresan ut till flygplatsen. Vi spontangickin på Planet Hollywood, fy fasen vad häftigt! De har en utställning med massa rekvisita och kläder från olika filmer, ascoolt! Jag kunde knappt koncentrera mig på att äta för att det var så mycket att kolla på.

Sixten och Dr Evil


Redo för hemresa, Sixten ordnar en lite tuttchock åt er


Vi fick åka stor Lincolnbil till flygplatsen


Hemresan var helt olik ditresan. Först satt H och jag på olika rader och det gick inte ändra på varken telefon, vid incheckningen eller innan boarding eftersom det tydligen satt ett sällskap på min rad framme vid väggen där Sixtens korg ska sitta. När vi väl klivit på visar det sig att sällskapet på raden bakom oss blivit splittrat genom att H plötsligt sitter med dem, och en i deras sällskap sitter bredvid mig så det var såklart inga problem att byta. SAS-flygvärdinnorna var helt underbara mot oss, allt gick supersmidigt och Sixten sov så fint i sin korg flera timmar.

Sixten i sin korg på väggen


Planet lyfte 17.20 och landade 01.00 amerikansk tid, 07.00 svensk tid så vi alla kände oss lite mosiga i skallen när vi äntligen kom hem till lägenheten.

Sixten är trött, på Arlanda express

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer