New York dag 6

Idag är det vår sista heldag här. Jag trivs så fantastiskt bra här, jag skulle gärna stanna kvar några månader till! Idag har solen lyst över oss och framåt eftermiddagen var det riktigt varmt, härligt!

Dagens mamma i tisha och hoodie från Abercrombie and fitch


Dagens Sixten


Hey Shorty!


Vi åt frukost på Pret a Manger, jag fick min goda gröt idag med. Sixten åt blåbärsyoghurt.

Grötfrukost!


Idag har Hans varit i väg på lite möten, bland annat ett besök på en skola som The Blue Man Group startat, så Sixten och jag gick ensamma till Central Park och tittade på ankorna, promenerade och solade på gräsmattan.

10 kilo Sixten på ryggen känns efter någon timme...


Sixten & Lofsan i Central Park


Så himla cool omgivning


Det är sövande att åka ryggsäck


Lite sol på snoken


Lek på gräsmattan när den lille vaknade


Vi möttes på hotellet för en lunch innan vi gick tillbaka till The Crumbs Shop för att köpa lite cupcakes, dock var dagens val inte lika lyckade som igår. Men vi tog två stycken med oss så vi har att provsmaka ikväll också. 🙂

Klädbyte till andra halvlek


Times square innan cupcakesshoppingen


Vi gick upp till Central park och köpte varsin mjukglass som vi la oss på gräsmattan med. Romantiskt så det förslår och en lugn stund eftersom Sixten sov i vagnen. Solen brände på jeansen och fåglarna kvittrade.

Lofsan och Sickan


Gräsmattehäng


Dagens huvudattraktion var hästdrosketuren genom Central Park, den sista anhalten på min New York-lista. Vi gick flera vändor längs med droskparkeringen innan jag såg ett ekipage som motsvarade mina förväntningar. Det ska vara kostym och hög hatt, vacker borstad häst med fin utsmyckning och en välskött droska. Turen i sig var inget speciellt men det var väldigt romantiskt, det kändes som en filmscen. 🙂

Hästdroska genom Central Park


Sixten som sitter i vagnen stora delar av dagarna här röjer lite extra när han får sitta i stol på restaurang och det gör mig lite stressad och illa till mods så vi har bestämt oss för att stanna hemma ikväll och spara finrestaurangen till en annan gång. Det är faktiskt bara två saker som vi har avstått ifrån att göra här i New York för att vi har Sixten med oss; att se en föreställning med Stomp på Broadway och äta på en fin restaurang. Annars så ser inte jag att det finns några hinder till att resa hit med ett litet barn, i alla fall inte med vår tålmodiga Sixten.
Nästa inlägg kommer på lördag när vi är hemma i Stockholm igen! Hoppas ni tycker om min New York-bloggning!?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer