Holiday Club, Broken och massa lek

Sixten har gjort två fina 90-minuterssovningar i sin resesäng inne i sovrummet idag. Annars sover han alltid i vagnen när vi är ute och går, eller i ryggsäcken när vi använder den. Jag tycker att han sover bättre i sängen men det krävs ett större engagemang vid insomningen å andra sidan. Men Sixten sover alltid två gånger per dag nu. En gång kring 11-12 och en gång vid 15-16. Han somnar mellan 21-22 och sover sedan till 08-09. I natt hade han det lite jobbigt och vaknade en del men han verkar ha lite tjafs med magen så idag har han fått mycket välling så får vi se om det löser sig (bokstavligt) till imorgon.
Något annat; igår hade jag ganska hård träningsvärk i vaderna, framsida lår och höftböjare. Det är en härlig känsla eftersom jag aldrig skulle pressa mig i gymmet så att jag skulle få träningsvärk när jag är så här gravid. Men det här känns som en lagom träningsvärk som dessutom satt sig i rumpan idag också. Men efter en timme i den heta bebispoolen känns det riktigt bra i benen och nu är jag sugen på att göra något nytt riktigt jobbigt i morgon. Vi får se vad vi hittar på. Det ska i alla fall vara 23 grader och sol i morgon så det blir en utomhusdag oavsett.
Dagens besök på Holiday Club varade en timme för Sixten och mig. I början var han helt paralyserad och bara glodde. I bland naglade han sig fast i mina lår och väste ondskefullt mot de andra barnen. Men efter en stund tinade han upp och sedan var det bara att tuta och köra. Han hoppade från kanten och åkte rutschkana men allra bäst var det att krypa uppför en liten trapp…

Sixten var väldigt skeptisk till en början


Idag åt vi en tidig middag på restaurangen Broken som ligger precis vid bergbanan. De serverar helt okej hamburgare men framförallt smashing jordgubbsdaquiris. Sixten fick en egen portion pannkakor, som tur var han nöjd efter bara en halv så jag fick en god efterrätt. 🙂

Dagens Mamma


Den andra tröjan jag köpte på JC i söndags, och nya skor inköpta på Stadium igår


Kan ni förstå hur lycklig denna människa gör mig?!


Frozen strawberri daiquiri, bäst i Åre i hård konkurrens med thaibåten i Skanstull


De sista timmarna på dagen tillbringade vi i klättrandes häromkring. Det blev riktigt fint väder framåt kvällen, om än bara 13 grader…

Lek på torget


Lekplatsen precis utanför huset där vi bor


Nu äter vi lite popcorn och dricker cola zero. Jag känner mig lite grusig i ögonen så vi får se hur länge jag håller mig vaken. Sixten är i högform och kommer nog inte somna än på några timmar…

Relaterade inlägg:

Nedräkning till Sunwing Resort Makadi Beach

Vinterns första snöblandat regndag framkallar en nästan manisk nedräkning till vår kommande semester till Egypten. Om 10 dagar ligger vi vid poolen, äter glass och njuter av värmen! Sunwing Makadi Beach är ett nyöppnat hotell med stort vattenland och all inclusivekoncept som ingår för alla gäster. Vi har bott på ett riktigt all inclusivehotell en […]

Läs mer

Upper East Side Shopping och Mexikansk middag

Här är ett blogginlägg med några bilder på vad som hände igår. Efter att ha sprungit vårt löppass längs Hudson River så åt vi frukost på Dinern på hörnet.  Jag åt pannkakor, omelett och yoghurt. Vi brukar alltid beställa in ett par rätter och dela på. Några timmar senare mötte jag upp Hans som varit […]

Läs mer

Framme i New York

God morgon från Manhattan! 🙂 Klockan är strax efter 06 här hos oss, 5 timmar efter er när det är vintertid i Sverige. Vi har precis vaknat efter 8 timmar sömna. Jag har sovit lite oroligt som jag ofta gör när jag sover på en ny plats. Vi landade före beräknad ankomst i går eftermiddag, […]

Läs mer