Hormoner och hemorrojder

Jag träffade tjejerna bakom bloggen Hormoner och hemorrojder Sofia och Therese idag. De spelar in en podcast med olika gäster under helgen och jag var inbjuden som gäst under temat Mammakroppen. Andra gäster i podcasterna är Hanna Graaf, Ebba von Sydow och Kitty Jutbring.


Det var så kul att träffa tjejerna och diskutera träning, hur utbildningsnivå och övervikt hänger ihop, hur man kan se styrka i någons ögon och fetma bland småbarn. Alla avsnitt kommer att kunna höras i Loppipoden och laddas ner via Itunes. Jag säger till när!


Dagens mamma.


Vi spelade in vårt samtal i Loppis monter på Underbara Barn där kön ringlade sig lång för att få en Loppipåse.


Sofia och Thereses bok som jag fick med mig hem. Så rolig!


Jag var lite spontan och tog med barnen till Medborgarplatsen för att gå på bio ikväll. Tyvärr hade jag kollat fel i SF-appen så vi fick gå hem igen men jag bokade biljetter till imorgon istället.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer