Hur fungerar SatsBaby?

Vet ni, den nya koreografin till SatsBaby sitter allt bättre. Veckans andra pass idag, fredag kvar. På SatsBaby kan man gå om man är gravid eller har en bebis som inte kan krypa än. Passet är förkoreograferat så att alla instruktörer har samma musik och övningar. Först är det en 20 minuter lång konditionsdel och sedan en styrkedel där man kan välja om man vill jobba med viktplatta och hantlar eller med bebisen. Passet är 50 minuter långt.
Nu har jag en paus efter dagens andra möte och snart ska gräbsen hämtas hem från förskolan. Medan vi chillar på soffan ska jag gå igenom cykelpasset en sista gång inför passet ikväll. Hans är bortresta så min mamma kommer hem och hjälper till med barnen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer