Hur går det för er med #RöhnischSuccess?

Jag är nyfiken på hur det går för er alla er som springer Röhnisch Running School tillsammans med mig och Ida!
Röhnisch Success är en digital löparskola som vem som helst kan haka på. Det finns pass och upplägg för alla nivåer och jag kan garantera att löpträningen kommer att bli både rolig och effektiv med våra pass.
För er som missat första halvan; här finns en länk till anmälan så att du får alla passen till din mail. Upplägget för vecka 5 ser du i filmen och på sajten för #Röhnischsuccess.

Dela med dig av din löparinspiration på #röhnischsuccess och #lofsianer på instagram så att jag kan följa dig där. Du kan också bli utsedd till veckans inspiratör och vinna nya Röhnischkläder. Jag heter @lofsans på instagram, följ mig gärna!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer