Hur tänker du kring att visa bilder på dina barn i bloggen?

Har precis fått upp ögonen för din blogg. Tycker den är superhärlig och motiverande :)

Hur tänker du angående kidsen på bloggen? Tror du att du kommer lägga ut lika mycket bilder på dem när de blir äldre?

Tack!!! 🙂

Nej, jag kommer nog inte att lägga upp lika mycket bilder på gräbsen när de blir äldre, om jag ens bloggar då. De kommer nog inte ens vilja bli fotade av en töntig mamma som tar upp iPhone var femte minut “Till bloggen!”.  Vi kommer ju inte att tillbringa lika mycket tid tillsammans då som vi gör nu så det blir nog en naturlig förskjutning på den fronten.

Jag är väldigt restriktiv med vilken typ av bilder både av dem och av mig jag lägger upp på internet överhuvudtaget och jag känner mig nöjd med urvalet. Jag har extremt svårt för bloggar som visar nakna barn, oavsett om det är en blurruta med. Jag skriver aldrig sådant om barnen som jag själv skulle reagera på om MIN mamma skrivit så om mig när jag var liten. Jag tycker att en mamma ska skydda sina barn mot elakingar och elakheter och därför skulle jag aldrig hänga ut mina barn på något sätt överhuvudtaget, varken inför mina vänner, främlingar eller okända på internet. Jag är tvärtom mån att att mina barn bara ska uppfattas positivt av andra. Se det som en kraftig censurering, ingen vill väl läsa om jobbiga ungar, bajs, kräks, bråk eller grå vardag?

Jag måste dock tillägga till bildresonemanget att det kan kännas lite märkligt när bloggläsare känner igen mina barn inne på MiniSats till exempel utan att jag är med eller när Hans och barnen blir igenkända på stan men sånt får vi ta när vi har valt att vara så generösa med bilder på oss. Men som sagt; när barnen blir äldre blir det nog mindre antal bilder på dem.

Relaterade inlägg:

Frågestund del 3

Läs mer

Svar på frågestund del 2

Läs mer

Svar på frågestund del 1

Läs mer