Ibland blir det ingen träning

Idag jobbar jag mellan 8 och 22 utan paus att träna på. Ibland blir det så och det är inget jag hänger upp mig på. Någon annan dag är möjligheterna att träna väldigt goda och då tar jag den chansen, kanske dubbelt upp till och med. Men att inte hinna träna och dessutom gå runt och vara bitter för det ger dubbel negativ effekt. Så när man inte hinner träna så finner man sig i det och gör något gott av det på sikt. Idag har jag haft några PT-klienter i gymmet och sedan fick jag äran att ta hand om Lena Ovegårds PT-grupp med nyblivna mammor då Lena är sjuk. Väldigt roligt och mysigt!
 
 Ikväll har Clara Fröberg och jag workshop inriktad på rumpaktivering, i helgen har vi ytterligare två workshops med platser kvar: Lördag 8-10 Knäböj och Lördag 10.15-12.15 Marklyft. Coacher är Maja Eliasson och Jenny Strandljung. Det kostar 600:- att vara med på en workshop och du anmäler dig till mig på lovisa@lofsan.se.
 
 Puss!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer