Igår och idag

Solen sken ju så skönt igår. Sickan och jag körde järnet i sandlådan. Han älskart! Fast jag fick klä av honom lite grann efterhand, han var helt dyngsur på ryggen. Det är helt lä i parken och solen stekte på så att jag kunde ta av mig till tisha.

Pappan anslöt efter en timme och lekte med oss


Vi tog en lunch på ett café i närheten, det fanns bord i solen så jag tog chansen. Vi har ju varken balkong eller innergård att sola näsan på. Men i New York har det varit mellan 20 och 25 grader i veckan så jag ska inte klaga… 🙂

Köttbullsmackelunch!


Idag har jag jobbat hela dagen. Sixten var imponerande duktig och klarade sig jättebra på gymmet. Min gulliga kollega Malin lekte med honom. Sixten är nog lite kär i henne…
Efter jobbet tog jag en långpromenad hem. Vi stannade i en park på Söder på vägen så att Sixten fick leka och gunga lite.

Skinnjackan på!


Jag är helt slut nu och har parkerat mig på soffan. Jag laddar inför morgondagen, då ska det tränas minsann!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer