Intervaller i Reebok

Det känns som att det var år och dar sen jag satt på cykelsadeln, vad jag har saknat det!
Duktiga Linda som aldrig bangar ett träningspass satt på en cykel, min syster också och flera fina bloggläsare som alla körde järnet. Grymma!
Vi körde tre långa block med fem intervaller i varje, tre till sex minuter långa. Hela passet; 75 minuter, är en utmaning. Den stora skillnaden mot vanliga 55minutare är att bålen blir ordentligt trött så det är viktigt att fokusera på att bibehålla en stark teknik hela passet igenom.
Jag hämtade ut ett stort paket från Reebok innan passet med massa nya träningsplagg, bland annat denna outfit. Jag älskar svarta tajts och rosa linnen, och kolla hur det matchar till RealFlexskorna. Yeah! Linnet var skönt att träna i, jag blev inte kall efter passet. Tajtsen med rosa sömmen sitter som en smäck.
Tack Reebok!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer