Brutalbänk och Upphopp på låda

[videofyme id=”573443″ width=”480″ height=”360″]

Brutalbänk kan beskrivas som hängande situps. Precis som vanliga situps så tränar övningen i första hand höftböjaren och de raka magmusklerna. Man får inte plattare mage av brutalbänk eftersom det är de inre magmusklerna som har som funktion att hålla in midjan men du blir starkare i de raka magmusklerna av brutalbänk. Övningen är bra för löpare och om du dessutom supersettar den med en spänstövning som jag gör så får du grym träning för bål och hela underkroppen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer