Intervaller på roddmaskin

Idag kör vi sista racet på vår lanseringsturné för Limited Edition, min klädkollektion tillsammans med Röhnisch. Förutom ett frukostevent för 55 tjejer i Röhnisch butik så har vi en stor fest ikväll. Däremellan har jag några PT-klienter inbokade och så ska jag träna ett högintensivt konditionspass på gymmet.
 
 Här är förslag på hur jag och mina klienter jobbar med intervallträning utan att springa:
 
 1000 meter roddmaskin
 10 thrusters (knäböj och axelpress med skivstång i samma rörelse)
 900 meter roddmaskin
 9 thrusters
 Osv ner till
 100 meter roddmaskin
 1 thruster
 
 4*400 meter gång i backe med 10 Burpees mellan varje omgång
 
 8*20 sekunder roddmaskin med 10 sekunders vila
 
 Jag älskar såna här pass eftersom de är effektiva för konditionen, lätt att variera och sjukt jobbiga. 🙂
 
 Så nu vet ni vad jag håller på med idag!
 
 

 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer