Långfredag med Roslagen och lammfilé

Jag visste redan för ett år sedan att den här våren skulle bli intensiv med många stora projekt och betydligt fler resor. Det gör att jag inte känner mig särskilt stressad faktiskt, jag är en sån som blir än mer effektiv ju mer och hårdare jag jobbar. Jag vet att många undrar över hur jag orkar med det tempo som mitt liv har men jag tror att en del glömmer bort att det som syns i min blogg, min instagram (@lofsans) och på facebook (https://www.facebook.com/lofsan.se) är en återspegling av ALLT jag gör men det är såklart inte sanningen. Min familj och mina vänner vet att det första jag gör när jag kommer hem på kvällarna från jobbet eller resor är att lägga mig med candycrush på ipaden, en serie på Netflix eller HBO eller det senaste intresset: Nintendo 3DS och Super Mario. När jag jobbar är jag effektiv men däremellan är jag en riktig soffkramare. 🙂
I dag hade vi den första lediga dagen tillsammans hela familjen på över en månad, den har vi vårdat ömt! Jag hade tänkt träna imorse men eftersom jag inte hade satt något alarm (jag stänger alltid av min iphone och lämnar den i köket på nätterna) vaknade jag klockan 09, samma tid jag skulle ha varit på gymmet. Sånt ger mig inte dåligt samvete, förutom att min Lofsangruppenkollega Johanna trodde att vi skulle träna tillsammans. Istället ropade jag till mig gräbsen som hoppade upp i sängen och så hade vi lång morgon tillsammans. Efter frukost packade vi in oss i bilen och åkte upp till Roslagen och vårt lilla sommarparadis mitt emellan Spillersboda och Marholmen. Vi hade picknick på altanen, tittade om fiskarna vaknat och dinglade med benen på bryggan. Sen åkte vi till lekplatsen på Marholmen och lekte av oss tillsammans med en promenad längs havet. Jag älskar verkligen att vara utomhus och njuter av alla årstider, året om!
Ikväll gjorde gräbsen och jag en liten påskfest med chips i soffan och TV-spel, Hans gjorde paraplydrinkar till barnen och vi hade så mysigt tillsammans. När barnen somnat åt Hans och jag långfredagsmiddag, en extra lyxig sådan med lammfilé, råstekt potatis tillsammans med murklor och pancetta. Hans har lagt upp bilder på sin instagram! (@reindeerman)
IMG_9842 IMG_9844 IMG_9850 IMG_9853 IMG_9866 IMG_9875 IMG_9877 IMG_9880 IMG_9889 IMG_9893 IMG_9900 IMG_9907 IMG_9909 IMG_9913 IMG_9915

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer