It's a beautiful day

Vilken vacker dag vi vaknade till idag! Redan efter frukost tog vi på skidkläderna och gick till Tegnérlunden med pulkan. Det fanns ett hopp i slutet av backen som man flög över, Sixten var överlycklig!
Vi bor precis i närheten av platsen där det exploderade igår så idag mötte vi flera TV-bilar. Vi hörde inte att det exploderade men vi bor på fjärde våningen, kanske därför. Det smällde tydligen riktigt högt.
I eftermiddag ska vi fira min mormor som fyller 90 år idag. Det blir stort julbord för hela släkten på en vacker restaurang. Det ska bli väldigt trevligt även om jag är tveksam till herr myrbrallas förmåga att sitta still vid bordet.
Slutligen; en bild på vad som skulle komma att bli stans godaste saffransbullar, Hans kan han. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer