Pulka med tjejligan

Sixten var i bättre form idag så vi kunde åka ut till Vaxholm och leka med tjejligan. Sally 9 månader, Sixten 16 månader och Elvira 3 år åkte fort fort utför backen. De turades om att åka pulka, snowracer och stjärtlapp, Sixtens favorit var ohotat snowracern. Vi får nog köpa en sådan, med ratt och allt att ha härhemma också. Elvira och Sixten turades om att åka på den och jag blev imponerad över att Sixten väntade så fint på sin tur. Baxter sov hela dagen, han är mycket mer nöjd nu och skriker sällan. Han äter ofta men hellre det än att mjölken sinar. Tack för alla era tips och pepp kring amningen!
Vi fikade gott inne i värmen och barnen lekte så fint som vanligt. Marie skickade som vanligt med massa kläder och skor till pojkarna, vi blir så bortskämda! En underbar vinterdag med grymt sällskap, fina tjejerna! Love!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer