Jag älskar sovmorgnar!

Vaknade vid elva idag med. Och halva dagen har gått. Så skönt! Helt tvärtemot hur jag brukar känna. Annars blir jag stressad om jag sover för länge, men inte nu längre!
Jag ska inviga vår kvarterslivs nu genom att köpa mjölk och filmjölk. Sen blir det frukost på ballen.
Idag får jag besök av min högstadiekompis Jessica som flyttat in bara en kilometer häifrån, i Finntorp. Vi sågs på Ica Maxi i veckan så vi bokade en dejt. Det blir soft häng…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer